[VIDEO] Memey Suhaiza, Norman Hakim Selamat Timang Anak

Tahniah diucapkan kepada Norman Hakim dan juga isteri, Memey Suhaiza kerana telah selamat menimang cahaya mata perempuan. Berita gembira tersebut dikongsikan Norman melalui akaun Instagram miliknya.

Masa ‘macam dah time’..a mild contraction from this morning.Mohon doakan jugak untuk wifey SUHAIZA BINTI SUHAIMI semoga dilancarkan dan dipermudahkan proses kelahiran.Baby tunggu abang @danishhakim_243 balik,tu yg dia tak sabar nak keluar…BISMILLAH

“Marhaban Ya Baby Girl. Izinkan papa mencium bau-bauan syurga,” tulis Norman ringkas yang pastinya gembira tidak terhingga di atas kurniaah terindah tersebut.

Marhaban Ya Baby GirlIzinkan papa mencium bau-bauan syurga…

Ternyata perkara tersebut turut menggembirakan peminat mereka ini dan ruangan komen Norman dihujani dengan ucapan tahniah dan juga kesyukuran di atas kelahiran ahli keluarga baru pasangan ini.

Semoga segala urusan dipermudahkan dan pastinya kelahiran cahaya mata baru ini akan menambah lagi seri serta memeriahkan lagi keluarga pasangan ini.

VIDEO :

ALHAMDULILLAH SYUKUR TERIMA KASIH YA ALLAH…
.
.

Alhamdulillah isteri saya dah selamat lahirkan baby girl seberat 3.35 kg jam 12.52pm tadi
.
.

Terima kasih diatas doa kalian yang tak putus2..Aamiin Ya Rabb🙏🏻

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: http://www.soyalemon.org/hiburan/memey-suhaiza-norman-hakim-selamat-timang-anak/

Marhaban Ya Baby Girl❤️Izinkan papa mencium bau-bauan syurga…

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on