[VIDEO] Inilah Dia Doorgift Perkahwinan Fazura dan Fattah Amin Yang Meletup Yang Telah Dikongsi Oleh Datuk Aznil!

Perkahwinan Fattah Amin dan Fazura nampaknya sudah selamat berjalan dengan jayanya. Wah waaah.. Ramai yang puji cakap perkahwinan mereka sangatlah cantik. Banyak sentuhan loving dan unsur romantis pada malam tersebut. Rata-rata ramai yang puji Fattah nampak kacak dan Fazura pula menawan bagaikan tuan puteri pada malam itu.

Pelamin,kek dan suasana majlis kahwin sudah pun di lihat ramai netizen. Kini peminat mereka teringin nak tengok apalah dia doorgift yang di berikan oleh pasangan pengantin meletup Fazura dan Fattah Amin pada hadirin mereka. Pada malam itu, di khabarkan yang datang adalah rakan-rakan artis,vip dan pihak media.

Dalam ramai-ramai artis dan tetamu, Datuk Aznil telah sudi untuk berkongsi rakaman video tentang doorgift perkahwinan Fattah dan Fazura.

Nampak macam comel kotak doorgift dorang.Dalam kotak tu menurut Datuk Aznil ada frame gambar sekali dengan gambar mereka yang romantis. Ada juga sebiji kek berbentuk love dan huruf FF mewakili nama mereka suami isteri.

Korang boleh tengok sendiri rakamannya dalam video ini.

Netizen ucap terima kasih dekat Datuk Aznil sebab sudi share video nie. Majlis perkahwinan untuk para peminat di khabarkan akan di lakukan bulan Mac ini.Mesti ramai giler peminat Fattah dan Fazura yang datang nanti kan?

Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut

Sumber: kisah dunia