Suami isteri mavt, konvoi motosikal bertembung Myvi

Siapa sangka perancangan suami isteri untuk meluangkan aktiviti bersama berakhir dengan kemaIangan. Namun begitu, siapalah kita untuk mnidakkan takdir yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Semalam, satu kemaIangan ngerri telah berlaku melibatkan kereta jenis Perodua Myvi dengan motosikal berkuasa tingggi yang sedang mengikuti konvoi dari Pulau Duyong Kuala Terengganu menuju ke Mersing, Johor bagi meghadiri minggu motosikal berkuasa tingggi di Desaru.

Mohd Hanafi Ismail, 37 dan isterinya Salimah Mohd Shafei dilaporkan mengalami kecederraan parrah dan meninggaIdunia di tempat kejadian.

Menerusi Harian Metro, saksi kejadian telah memberitahu bahawa  kereta Myvi yang berada di laluan bertentangan tiba-tiba terbabbas dan mengakibatkan perIanggaran sehingga nyawwa pasangan suami isteri ini terk0rban.

“Akibat kejadian ini, kedua-dua mangs4 parrah dan meninggaIdunia di tempat kejadian, manakala seorang lagi peserta konvoi pattah kaki dan tangan.” – katanya

Tinggalkan 2 orang anak

Pasangan ini yang mempunyai dua orang anak sememangnya meminati aktiviti berkonvoi motosikal besar dan tidak disangka-sangka bahawa konvoi kali ini adalah konvoi terakhir mereka berdua.

Oleh itu, menerusi Facebook sumber, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan takziah buat ahli keluarnga mangs4.

Mereka juga mendoakan agar kedua-dua mangs4 ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman.

Sumber : Harian Metro