“Orang kata dia gey…” – Suami hensem difittnah, Lufya padam luahan perasaan di IG

Dalam rumah tangga ada pasang surrutnya, sukar untuk kita menduga sejauh mana bahtera perkahwinan yang dibina kerana ia berkaitan dengan soal hati dan perasaan.

Sejak semalam keccoh berkenaan isu konfIik rumah tangga, pelakon Lufya bersama suaminya Dr. Che Muhammad Hafiz, selepas pelakon tersebut post satu status luahan perasaan.

Posting tersebut yang menceritakan krisiis rumah tangganya, apabila pelakon itu mengatakan bahawa suaminya Iari daripada tanggngjawab terhadap keluarga.

Bagaimana pun, Lufya telah memadam semula post tersebut kerana telah menimbuIkan pelbagai fittnah terhadap suaminya, sehingga ada yang mendakwwa suaminya meminati kavm sejennis.

” LUFYA BERTAMBAH SEDIH APABILA MEMBACA KOMEN-KOMEN YANG MENGUNDANG BANYAK FlTNAH TERHADAP DIA (G4Y) DAN LUFYA DELETE POSTING SMLM UNTUK KETENTERAMAN SEMUA PIHAK…”

Menurut Lufya, tindakannya yang sebelum ini adalah disebabkan dia sudah tidak mampu lagi untuk menyimpan tekkanan yang dihadapinya.

“SAYA TAK MUNGKIN MELET0P TAK TENTU PASAL…”

Apa yang dimahukan sebagai seorang isteri adalah untuk disayangi dan dijaga, namun kini dia sehingga mempersoalkan bahawa adakah dirinya tidak layak lagi disayangi.

Bagi Lufya, dia cuba menjadi yang terbaik dan hanya mahu hidup dalam keadaan keluarga yang bahagia serta membessarkan anaknya dengan tertib yang betul.

“WHY IS IT SO HARRD TO DO THAT?? AM I NOT W0RTHY TO BE LOVED…?”

Diharapkan, Lufya dan suami dapat berbincang secara baik bagi membaikki semula hubungan mereka, kerana anak masih lagi keciI dan sangat memerlukan perhatian daripada kedua ibu bapanya.

Sumber : Lufya