Isteri & anak MATl dikerat lapan, tak disangka suami menjadi svspek?

AllahuAkbar!

Semalam, heboh dengan berita penemuan cebisan mayyat yang dkatakan telah dikerrat 8. Individu tersebut telah dipercayai telah menjadi mangs4 bvnuh, ditemui dalam keadaan tidak berpakaian dan anggota badan yang tidak lengkap berseIerakan dalam kawasan semak.

Penemuan mayyat tersebut telah dijumpai oleh orang awam di Kampung Ladang, Krubong, Melaka petang semalam. Sehingga kini, pihak polis masih menyiassat identiti dan jantina dan dikatakan sudah matti 6 hari lalu.

Identiti svspek dan mangs4 tersebar

Kini, telah tersebar meluas di laman Facebook tentang identiti svspek dan mangs4 pembvnuhan kej4m tersebut. Sebuah posting telah dimuat naik dan tersebar dengan meluas, yang menceritakan kronologi kes terbabit.

Dikhabarkan, mangs4 dan svspek merupakan pasangan suami isteri.

Butiran lengkap svspek

May4t terbiar berselerakan, sukar dikenal pasti

Geram isteri meminta cerrai

Lerraikan anggota baddan, buuang di berlainan tempat

Sendiri mengaku bunvh si isteri

Ramai mula menyerrang svspek

Disebabakan tersebarnya khabar angin dan posting berkenaan, pengguna laman Facebook telah bertindak menyerrang svspek melalui akaun Facebook peribadinya.

Tengok kat FB macam pasangan bahagia…

Terkini, dilaporkan yang svspek telah ditahhan dan berada dalam sissatan pihak polis.

Bagaimana pun, khabar angin yang tersebar ini masih belum lagi mendapat kesahihan dan kenyataan daripada pihak berkuwasa. Diharapkan orang ramai tidak membuat sebarang spekuIasi dan menyebarkan sesuatu berita dengan mudah.

Sumber: Facebook via Ohmedia