Di Terengganu Viral Kehebatan Budak Pengembala Kerbau, Di Kelantan Viral Kehebatan Kerbau Mengamuk.

Sepak motosikal: ILP Kota Bharu mohon maaf

KOTA BHARU – Pihak atasan Instusi Lahan Perindustrian Kota Bharu (ILPKB), Pengkalan Chepa, di sini, memohon maaf kepada ibu bapa dan pelajar yang terlibat dalam insiden biadab pegawai kanan instusi itu yang menendang ga motosikal keka sesi pendaaran hari in

Pengarahnya, Zainudin Ahmad berkata, kejadian melibatkan pegawainya itu berlaku di kawasan surau instusi tersebut pada sesi pendaaran penuntut lama instusi berkenaan pada sebelah pagi tadi.

“Difahamkan, ibu bapa dan pelajar sudah sedia maklum bahawa kenderaan dak boleh dibawa masuk ke kawasan ILPKB dan hanya perlu diletakkan di luar pagar sahaja, namun pagi tadi mungkin cuaca hujan dan mereka terpaksa membawa masuk kenderaan masing-masing.

“Bagaimanapun, pegawai kanan tersebut berang hingga berndak sedemikian dan kami sendiri berasakan ndakan itu dak patut jadi kami memohon maaf kepada semua yang terlibat,” katanya.

Rakaman berdurasi seminit 28 saat itu memaparkan ndakan kakitangan awam terbabit menendang ga motosikal yang diletakkan di hadapan surau hingga menyebabkan barang yang diletakkan dalam raga motosikal turut jatuh.

Rakaman dikongsi seorang individu di Facebook dan tular sehingga memperoleh 4,300 perkongsian, 3,200 komen dan 1,300 reaksi daripada nezen hanya dalam tempoh dua jam.

Video Di Bawah:

Sumber: sinarharian.com.my