Clever Girl KANTOI soalan bocor lagi? Pilih B tapi tak tahu jawapan sebenar..

Clever Girl KANTOI soalan bocor lagi ? Shazana tak tahu jawapan yg dipilih. Krik krik..

Salah seorang perserta clever girl telah kantoi. Beliau dengan pantas dan yakin menjawab soalan sebelum soalan habis dibaca. Adakah semua ini adalah soalan bocor???.

Image may contain: 1 person

muka alif ketika shazana tekan buzer dan memberi jawapan..

Image may contain: 1 person

shazana tidak mampu berkata apabila alif cuba meminta kepastian tentang jawapan yang diberi..

Antara komen yang ditinggalkan netizen di laman facebook.

Reaksi pengguna Facebook

Mohd Hafizuddin Bin Putit Denga

alif tanya “B? Iaitu?”

Tengok reaksi wajah alif. Muka dh cuak Gosok2 hdung, mesti dlm hati dia “tanya apasal aku tersebut ‘iaitu’ pulakk!! Kantoi bang kantoiiii”

Mohd Khir Ali

Tekan buzer sblum soalan habis disqualified kan aje .. apa la x clevernya.. klau main tekan je x habis soalan benda yg clevernya.. ****** ada le …hmmmm

Sharida Nasir

iiishhh3 clever nyeee diaaaaaaa.. “Jawapan sy B”

IAITU?? KRIKK KRIKK KRIKKK..

https://youtu.be/zGWoqyZq6hw

Clever girl ini mempertaruhkan 13 “clever girl” dari seluruh pelusuk malaysia. Tak tahu la macamana diorang ni boleh dikategorikan sebagai CLEVER bila soalan mudah pun tak boleh nak jawab.

Program realiti “gameshow” yang mencari gadis terpintar di Malaysia kembali dengan musim baharu. Pada musim yang lepas, Fatin Nuraisya dari Kelantan telah dinobatkan sebagai Clever Girl Malaysia yang pertama, di mana beliau telah memenangi hadiah utama wang tunai RM100,000.

Program ini menggabungkan elemen realiti dan “gameshow” yang menilai pengetahuan am dan personaliti setiap peserta. Para peserta akan dinilai oleh kuiz mingguan yang diadakan secara langsung. Dihoskan oleh Alif Satar.

Beberapa minggu lepas, program ini juga terpalit dengan kontroversi apabila salah seorang pesertanya menarik diri dan menuduh adanya konspirasi dan soalan bocor. Beliau bagaimanapon menarik balik kenyataannya beberapa hari selepas itu.

Sumber: youtube , sehinggit