“Bukan aku yang pukuI bini tu!” – Issey teruk DlMAKl peminat hanya kerana muka hampir sama,

Beberapa hari lepas, warga Malaysia simpati mengenai satu video memaparkan seorang lelaki memukuI bekas isteri dan juga bekas bapa mertuanya sehingga mengalami kecederraan.

Wajah lelaki yang bekerja sebagai doktor itu juga tular di media sosial dan menerima pelbagai keccaman daripada warganet. Namun begitu, ada juga sesetengah daripada mereka tersalah anggap bahawa svspek yang memukuI bekas isterinya adalah seorang penyampai radio, Issey Fazlisham.

Pelbagai kritiikan dan salah faham diterima oleh Issey sehingga dia berasa rimas dan membuat kenyataan di Instagram miliknya berkaitan perkara tersebut.

Hanya kerana seiras rupa paras

Selepas terruk dihenttam di media sosial, Issey telah menjelaskan bahawa lelaki tersebut bukanlah dia dan hanya kebetulan sahaja mereka berwajah hampir seiras.

Issey turut meminta agar warganet berhenti mengeccamnya dengan pelbagai kata-kata kassar kerana dia bukanlah individu yang dimaksudkan.

Sehubungan dengan itu, menjengah keruangan komen Instagram penyampai radio dan juga pelakon tersebut, rata-rata peminatnya meminta Issey supaya bersabar dengan salah faham itu. Ramai yang terkesan dengan rakaman video tersebut dan terus menganggap itu adalah perbuatan beliau.

Diharap di atas penerangan ini, peminat tidak lagi salah faham dengan Issey kerana beliau bukanlah individu yang begitu.

Ada juga yang berseloroh dengan kebetulan yang tak disengajakan itu memandangkan Issey juga merupakan seorang dudda.

Sumber : Issey Fazlisham