Belum nak berpisah, Ini sebabnya kenapa Sharnaaz Ahmad tolak tuntutan lafaz CERAl Nabila?

Kemelut rumah tangga pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dengan isterinya Noor Nabila dilihat semakin mendapat perhatian apabila mereka tiba di mahkkamah pagi tadi bagi menyelesaikan kes pencerraian antara mereka.

Sharnaaz dan Nabila dilaporkan tiba di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur kira-kira jam 9 pagi dan sudah memasuki mahkamah bagi mendengarkan sebutan kes.

Video

#LIVE Perkembangan kes perceraian Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur #METROTV#BHTV#NSTTV

Posted by Berita Harian Online on Tuesday, September 10, 2019

Menerusi lintas langsung oleh Berita Harian, pasangan tersebut telah tiba secara berasingan dan masing-masing memakai pakaian serba hittam dan berjalan dengan tenang.

Belum setuju untuk berpisah

Terbaharu, menurut Sharnaaz selepas keluar daripada Mahkamah, Sharnaaz telah memberi keterangan bahawa belum bersetuju untuk meIafazkan cerrai pada hari ini.

Tambahnya, dia hanya mahu mengikut prossiding mahkamah dengan beberapa proses bagi memberi ruang untuk kedua-dua pihak berbincang. Ramai setuju kerana ada baiknya mereka memberi ruang untuk berbincang.

Nabila pula kelihatan sedikit sebak semasa ditemuramah dan belum bersedia untuk memberi sebarang kenyataan kepada media. Dia hanya berkata ingin memberi fokus kepada anak mereka iaitu Jebat Jayden Ahmad dan mengikut prossiding mahkamah seterusnya.

Sumber : Berita Harian