12 Gambar Seram Dibalik Cermin, No 11 Tu Paling Seram Sampai Buat Korang Rasa Nak Terkencing!

12 Gambar Seram Dibalik Cermin, No 11 Tu Paling Seram Sampai Buat Korang Rasa Nak Terkencing!

Cermin merupakan satu benda yang penting dalam kehidupan dan biasanya kita melihat cermin lebih dari sekali dalam sehari terutamanya orang perempuan. Tetapi bila difikirkan, cermin sebenarnya amat menyeramkan kerana anda boleh melihat pantulan diri anda yang mengikut apa sahaja yang anda lakukan.

Gambar-gambar berikut menunjukkan bukan setiap masa pantulan dalam cermin mengikut segala perlakuan kita. Jika sebelum ini anda suka sangat tengok cermin atau selfie depan cermin anda pasti tidak akan melakukannya lagi selepas ini.

Jangan pandang belakang

Kenapa yang dalam cermin tu ketawa pulak?

Rasa macam nak menyorok bawah selimut tu

Gambar pasangan dari Malaysia ini pernah viral kerana sebab ni

Sekali tengok rasa macam tak ada apa-apa

Ini baru betul cermin ajaib

Seramnya

Hantu pun pandai selfie

Harap-harap ini gambar yang telah disunting

Hantu budak yang menangis memang menyeramkan

Yang ni paling seram

Macam mana boleh ada seorang lagi pulak kat cermin?

Sumber: taikotai

Apa Yg Nurse Laki Tu Lakukan Buat Aku Terus PENGSAN !!!

          Gambar Hiasan

Apa Yg Nurse Laki Tu Lakukan Buat Aku Terus PENGSAN !!! | Salam, thanks kalau admin sudi publish cerita ni.

Nama aku Aida. So cerita ni based on apa yang aku alami. Boleh kata Allah memang kurniakan sixth sense/gifted untuk aku nampak benda benda ghaib. Kalau nak cerita dari bila aku boleh nampak mesti panjang. Semua sebab bila aku start kena histeria. Tapi ni aku cuma cerita pengalaman aku kat sebuah hospital.

So baru-baru ni aku kena admit kat sebuah hospital kat KL. Hospital ni swasta and memang mahal juga kena tapi sebab ayah aku boleh claim balik kat company, so dia decide hantar aku kat sini. At first aku ingat hospital mahal takde sangat hantu tapi yelah, hospital kan. So aku admitted due to high fever.

Okay aku skip which satu malam ni nurse tukarkan aku ke wad yang letak dua orang dalam satu bilik. Family aku takde teman aku sebab risau demam aku agak tinggi. Aku duduk sorang sebab katil sebelah tu memang takde orang pun.

Wad ni jugak ada toilet. So malam tu nurse dah transfer, dia cakap dia akan datang balik untuk last check and bagi minum malam. Aku request minum malam tu sebab aku rasa lesu nak makan macam tu.

Share Jika Suka ..